Nyheter

10 dec 2018

Lucia i Stora Saluhallen

Torsdag den 13 december får Stora Saluhallen besök av Hvitfeldska gymnasiets Luciatåg. De kommer att framföra traditionsenliga julsånger vid klockan 13.00. Välkommen hit på Luciadagen!

20 nov 2018

Burgersson till Stora Saluhallen

Nu kommer en ny restaurang till Stora Saluhallen. Tisdag den 27 november öppnar Burgersson på Kungstorget. Burgersson öppnade sin första restaurang vid Skanstorget i maj 2013. Deras koncept med egenmalda gourmetburgare av ekologiskt nötkött från västsvenska gårdar blev snabbt en succé och sedan 2015 finns de även på Friggagatan. Tisdag den 27 november öppnar Burgersson sin tredje restaurang. Den här gången slår man upp portarna i Stora Saluhallen på Kungstorget.

15 oct 2018

Aperitivo, AW på italienska

I 130 år har Saluhallen gjort varje dag till en fest och det tänker vi fortsätta med minst lika länge till. Värm upp inför helgen i Stora Saluhallen med Aperitivo, AW på italienska. Den 25 oktober kl 16-18 bjuds det på mat och dryck, mingel och musik. Dessutom bjuder flera av handlarna på härliga erbjudanden. Läs mer på Stora Saluhallens Facebook-sida!

 

30 aug 2018

Spring genom Stora Saluhallen

Söndag den 16 september kommer hundratals löpare att springa genom Stora Saluhallen. Då är det dags för den andra upplagan av stadsloppet Urban Run Gothenburg. Till skillnad från andra lopp fokuserar man inte på tiden utan på upplevelsen. Loppet startar vid Kungstorget och sträcker sig cirka 6 kilometer genom centrala Göteborg. Ett av husen som kommer fungera som passage och fotostopp för selfies är Stora Saluhallen. Mattor kommer att rullas ut i hallen och löparna tar sig genom hallen från dörren vid SO Larsson och hela vägen ner emot Steinbrenner och ut på andra sidan. Urban Run Gothenburg arrangeras av Göteborgsvarvet i samarbete med Innerstaden Göteborg AB.

23 may 2018

Gör dig redo för mors dag!

På söndag den 27 maj är det mors dag. Kom till Stora Saluhallen och hitta den perfekta smakupplevelsen att bjuda på. Våra handlare är mer än redo att hjälpa dig att hitta rätt bland smakerna. Välkommen in till oss i Stora Saluhallen!

Tillbaka uppåt