Hoppa över menyn

Hitta hit

I hjärtat av staden

Stora Saluhallen ligger mitt i centrala Göteborg. Den varmare halvan av året är det populärt att ta med sig något gott från Saluhallen och slå sig ner vid kanalen, inte sällan med benen dinglandes över kajkanten. Övriga året väljer man ofta en sittplats i någon av alla våra restauranger, eller att ta med sig så mycket man kan bära av utsökta råvaror hem.

Adress

Stora Saluhallen
Kungstorget 15-18
411 17 Göteborg

Parkering

Du parkerar enklast alldeles utanför, på Kungstorget. Men som alltid när man rör sig i centrum kan det vara svårt att hitta en plats. Heden är ett alternativ inte långt från Stora Saluhallen. På Göteborgs Stads sida kan du se alla parkeringsplatser i staden. Om du har möjlighet, är det dock en rekommendation att lämna bilen hemma.

En röd illustration av en bil.

Kollektivtrafik

Den allra närmaste hållplatsen heter Kungsportsplatsen. Därifrån är det inte ens en minuts gångväg. Från Grönsakstorget är det också nära. På Västtrafiks sida kan du planera din resa.

En röd illustration av en buss.

Tillgänglighet

Inne i Stora Saluhallen är det ibland trångt om utrymme, men det finns inga trösklar och allt finns i samma våningsplan. Vi har en avgiftsbelagd kundtoalett som är anpassad för rörelsehindrade.

En röd illustration av en rullstol.